2010. november 15., hétfő

TREND & STYLE COLLECTION

          
       

Tisztelt Látogató! Üdvözölöm honlapunkon!

Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önnek cégünk, legújabb termékcsaládját, a TREND & STYLE COLLECTION termékeit.
Számunkra igazi elhivatottságot jelent, hogy kiváló minőségű műanyagból, "polycarbonate"-ból a legmagasabb elvárásoknak megfelelő, többször használatos poharakat tervezzünk és gyártsunk. Üzleti filozófiánk szerint szívesen együttműködünk fiatal, tehetséges formatervezőkkel. Bízunk benne, hogy a tervezőink kreativitása, cégünk által alkalmazott "polycarbonate" anyag kiváló minősége, valamint szolgáltatásunk megbízhatósága megrendelőink megelégedésére szolgál.
Motivációink szerint modern korunk legfontosabb követelményei közé az innováció,
a hagyományokat tiszteletben tartó modern design valamint a kimagasló minőség egyaránt kiemelt fontossággal bír.


A TREND & STYLE Collection termékcsaládba különböző méretű és formai kialakítású, törhetetlen, többször használatos műanyagpoharak tartoznak, melyekből pezsgőt, koktélokat, sört, bort vagy netán alkoholmentes üdítőitalokat fogyaszthatunk. Felhasználási területük széles körű: Non Food Áruházláncoknak, Partiszervező Catering Cégeknek, Wellness és Vízparti Szállodáknak, Strandokra, Discokba, de akár mindennapi tevékenységeinkhez, például kirándulásokhoz, piknikekhez vagy gyerekzsúrokhoz is ajánljuk.
Poharaink az átlátszó üvegpohárhoz hasonló víztiszta valamint különböző színekben például kék, zöld, piros, narancssárga, pink, füst színben készülnek. A "polycarbonate" anyag kémiai tulajdonságainak  köszönhetően poharaink törhetetlenek, nehezen karcolódnak, mosogatógépben is tisztíthatóak és több, mint százszor használhatóak.
Alkalmazásuk költségkímélő, hiszen törhetetlenek, többször használatosak, 145 Celsius fokig formatartóak és kémiai szerkezetükben az UV sugárzás sem okoz károsodást.

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését törhetetlen poharaink iránt. Bízunk benne, hogy Ön is meggyőződik a TREND & STYLE COLLECTION poharainak kiváló minőségéről!
További információ vagy személyes találkozó egyeztetése céljából kérjük, hogy forduljon hozzánk bizalommal!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése